Noticies

Estudi de l’estat de la seguretat de la informació a Espanya (2012)

25 set 2012

IDC i Necsia IT presenten un estudi sobre l’estat de la seguretat de la informació a España. En aquest estudi es fa una avaluació respecte l’estat de la implantació de diversos Sistemes de Gestió de la Seguretat. El més sorprenent és que les dades de les enquestes realitzades i les dades que presenten les empreses certificadores no coincideixen en absolut.

no CON Name 2012

12 jul 2012
NcN

La no CON Name 2012 ya està aquí. Disponible a la seva web les preinscripcions al congrès que es celebrarà el 2 i 3 de Novembre de 2012 al CosmoCaixa de Barcelona.

No cON Name (NCN) és el congrés de seguretat informàtica i hacking més antic d’Espanya.

És un esdeveniment de periodicitat anual que reuneix tant a noves promeses del sector, experts, així com a professionals en el camp de la informàtica en general, xarxes telemàtiques, programació o enginyeria de protecció de programari.

El congrés té lloc en un moment en què la seguretat d’equips informàtics i la informació s’han convertit en la principal preocupació per a tot tipus d’organitzacions i particulars. La meta del congrés és l’intercanvi per a l’actualització del coneixement amb la finalitat d’estimular una indústria puntera en seguretat informàtica i de la informació.

Acord amb Necsia IT consulting

2 nov 2011
necsia

Recentment hem signat un acord mard de col·laboració mb Necsia IT Consultingper a cooperar en projectes de Seguretat de la Informació.

Necsia IT Consulting es posiciona en el mercat com a proveïdors de serveis, projectes y solucions TI d’alt valor i es dirigeix a grans contes nacionals de tots els sectors.

Xarxa Onion

8 abr 2011
onion

Recentment ens hem adherit a la Xarxa d’emprenedors i emprenedores Onion. La Xarxa Onion va néixer a Sabadell fa prop de tres anys i mig amb la voluntat de crear un espai per a la col·laboració com a estratègia clau de consolidació i creixement dels seus membres.

h2c, amb la voluntat d’integració dins el teixit empresarial on desenvolupa el seu negoci intentarà aportar el seu gra de sorra, perquè el teixit empresarial de Sabadell i del Vallés creixi

Extenem l’acord amb innevis

1 gen 2011
innevis

Innevis neix de l’spin-off de la divisió de seguretat de evolium i la fusión amb  Indiseg. A h2c, traslladem l’acord de col·laboració que teniem amb evolium a la nova societat.

ITIL Expert

9 des 2010

Després d’un periode formatiu intens, Jordi Pujol, director de h2c, hand in hand consulting assoleix la màxima certificació d’ITIL, el framework internacional de referència en l’àmbit de la gestió de les TIC.

L’ITIL Expert Certificate emés per la OGC és probablament una de les certificacions més reconegudes del sector. Esperem que amb els coneixaments adquirits i consolidats podem ajudar de manera més eficient als nostres clients.

ogc-p

Acord amb Dinaptica

10 jun 2010
dinaptica

Recentment h2c, hand in hand consulting, sl ha signat un acord marc de col·laboració amb Dinaptica. L’àmbit de l’acord es poder donar suport als projectes altament tecnològics i innovador de Dinaptica el nostre know-how en seguretat, gestió i govern de les TIC.

Conveni de col·laboració amb evolium

7 mai 2010
evolium

h2c, hand in hand consulting ha tancat un conveni de col•laboració amb evolium, empresa dedicada a la seguretat de la informació. Esperem poder compartir experiències i sinergies, i col•laborar molts anys en la difusió i implantació de la seguretat de la informació a Catalunya.

Video-presentació

9 mar 2010

A través de slideshare.net presentem aquest video-presentació que defineix a h2c, hand in hand consulting i la seva filosòfia. Esperem que us agradi.

Estrenem nova web

8 mar 2010

Ni que sigui en una versió beta ens fa molta il·lusió poder estrenar la nostra web corporativa. Sabem que hi ha moltes coses per pulir, i esperem que ens ajudeu a fer-ho. Però es que teniem tantes ganes de tenir-us amb nosaltres que no hem pogut esperar més.

Voliem presentar el nostre projecte i filòsofia a tota la xarxa; perquè hi ha formes diferents de fet les coses i des de petits tallers es poden realitzar projectes importants. L’experiència i el coneixament no sóns exclusivitat de gran empreses, i  mitjançant un treball més proper i personalitzat al client s’obtenen resultats que s’adapten millor a les necessitats i problemàtiques de cada un dels clients.  Aquesta és la nostra filòsofia i ens dedicarem amb la passió d’aquells que estimen la seva feina per tirar-la endavant.

Page 1 of 212